Helgesvej 27, 4160 Herlufmagle

Kontorejendom

Solid og synligt beliggende kontor-/erhvervsejendom på hovedgaden i Herlufmagle.

Herlufmagle er beliggende i Næstved Kommunes nordlige del - mod Ringsted - og ca. 10 km. fra Næstved centrum. Byen har folkeskole, et godt foreningsliv og ca. 1.500 borgere.

Ejendommen er opført i 1970 og tilbygget 1980 - oprindeligt til pengeinstitut, men har de seneste 6 år været anvendt til regnskabsvirksomhed og udlejning af kontorpladser. Ejendommen er i dag tom for lejere.

Her er 153 m² i stueplan og 50 m² højloftet og tør kælder, som der er direkte nedgang til fra kontormiljøet.

Her er større åbent kontormiljø, kopirum med udsugning, mindre mødelokale, frokoststue og toilet. Kælderen indeholder 2 gode disponible rum.

Materialevalget er pænt og klassisk med trægulve, akkustiklofter med belysning og hvide vægge. Udvendigt fremtræder ejendommen med pæn facadesten, buildup tag og store vinduespartier med alu-ramme.

Asfalteret parkeringsplads med plads til ca. 5 biler, integreret redskabsrum, terrasse samt lille have og græsareal omkring ejendommen.

Skranke og flere kontormøbler kan medfølge i handlen efter aftale.

En rigtig god og velholdt ejendom, som foruden kontordrift kan anvendes til andre erhvervsformål som f.eks. sundhedserhverv, café-/restaurationsdrift m.v..

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.