Kählersbakken 5, bygning 3, 4700 Næstved

Perfekt til webshop med showroom

God plads i lækre lokaler - perfekt til f.eks. webshop, liberalt- eller serviceerhverv.

Lejemålet er beliggende i ejendommens bygning 3 og her er tre etager bestående af kontorer i stueetagen og på 1.sal, samt lager i kælderen. De tre etager bindes sammen af en indvendig trappe og selve lejemålet har adgang fra såvel parkeringspladsen som fra forsiden af ejendommen. Lagerdelen er beliggende i en høj kælder, med store vinduer ud mod havesiden og her er tillige adgang via rampe / nedkørsel via gården. Her er masser af kvadratmeter bestående af foyer, storrumskontor, to mindre kontorer / showrooms og to mødelokaler samt køkken og lager. Her er hvide vægge og lyse lofter, delvist til kip, samt fritlagte bjælker. I kontorerne er der tæpper på gulvene, i lagerdelen er der malede gulve og i køkken linoleum.

Det er muligt at leje flere kvadratmeter i ejendommen samt få delvis fremlejeret i lejemålet.

Ejendommen er renoveret med respekt for de oprindelige konstruktioner og den nænsomme og gennemgribende renovering giver lejemålet - hele ejendommen en karisma der ikke findes tilsvarende ret mange andre steder.

Lejer er velkommen til at benytte ejendommens have under hensyntagen til de andre lejere i ejendommen.

Inventar medfølger som udgangspunkt ikke, men kan erhverves i forbindelse med leje af lokalerne.

Der findes gode parkeringspladser i forbindelse med ejendommen, der tillige er beliggende 5 minutters gang fra Næstved Station og tæt på parkeringshus.

Tæt på Udlændingestyrelsen samt Campus Næstved. Der er 10 minutters gang til Næstved Bymidte, der har mange gode spisesteder, butikker samt et rigt og varieret kulturliv.

I Næstved by bor der godt 43.000 indbyggere- i hele kommunen godt 83.000. Byen er Sydsjællands hovedstad og her er indpendling fra alle omegnskommunerne; Faxe, Vordingborg, Sorø og Ringsted. Desuden pendler et stort antal indbyggere fra Næstved til København dagligt og her er derfor et stort og kvalificeret udbud af arbejdskraft.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.