Jernbanegade 6A, 4700 Næstved

Til detail, café og serviceerhverv

Erhvervslejemål med både sjæl og charme på hjørnet af Jernbanegade og Teatergade.

Ud til Jernbanegade er lejemålet beliggende i handelsgade, men op ad Teatergade er det erhvervsgade, med mulighed for liberalt- og serviceerhverv. Her er derfor mulighed for detailhandel samt café eller restaurant eller f.eks. en kombination af serviceerhverv og butik. Kunne f.eks. anvendes til blomsterbutik, brætspils-café eller andet, hvor der kunne være behov for baglokaler til workshops, undervisning eller større lager.

Lokalet giver masser af mulighed for eksponering via store vinduer ud til begge gader.

Der er indgang til lejemålet fra hjørnet af ejendommen samt fra Teatergade. I Jernbanegade er der en del restauranter og butikker og området er generelt befærdet af både fodgængere og biler, idet der f.eks. er 30 min parkering lige ude foran butikken.

Ejendommen er fra 1898, den er byfornyet og fremstår i meget fin stand.

Selve butikslokalet er på 208 m², mens der er 166 m² lager og 55 m² kælder. Her er toilet og tekøkken med spiseplads.

Lejemålet har flere plan og små trapper og her er flotte lofter, nogle af dem med original udsmykning. Lejemålet har et stort udviklingspotentiale og her er mange muligheder for at skabe en spændende indretning.

Ved indretning til café / restaurant vil det være muligt at holde åbnet alle ugens dage fra 10.00-22-00, fredag og lørdag dog 10.00-23.00.

Pt. er området omkring Jernbanegade, Teatergade og Næstved Station i rivende udvikling. Udlændingestyrelsen åbner i foråret 2020 og på sigt udvikles her 46 lejeboliger 200 meter fra lejemålet. VUC er allerede etableret og i de kommende år bygger Absalon stor uddannelsesinstitution på Campusområdet, der er beliggende på Teatergade.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.