Ved Dæmningen 3 (åben/lav el. tæt/lav), 4640 Faxe

Storparcel - Schjølervej, etape II

Storparcellen ligger i attraktivt område i den østlige del af Faxe by.

Storparcellen er primært udlagt til åben/lav bebyggelse, men der er også mulighed for tæt/lav på et mindre område.

Afstanden til Faxe Bymidte er ca. 1,5 km og til Faxe Syd Station ca. 1 km, hvorfra der kører tog til Køge hver halve time. Afstanden til Rolloskolen og til daginstitution er ca. ½ km.

Faxe har ca. 4.000 indbyggere. Byen har 3 store arbejdspladser Faxe Bryggeri (Royal Unibreew), Haribo Lakrids og Faxe Kalk og er velforsynet med dagligvarebutikker. Byen har også en nyere biograf og Geomuseum Faxe som ligger med en flot udsigt ud over Faxe Kalkbrud. Der er kun ca. 10 km til en af de bedste badestrande i Danmark - Feddet Strand.

Udbuddet af storparcellen sker i henhold til reglerne om offentligt udbud, jf. Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme.

Byrådet forbeholder sig ret til frit at vægte højeste tilbudspris, projektforslag og anvendelsesform.

Vejledende mindstepris kr. 200 pr. m², hvortil der tillægges moms.

Storparcellen er IKKE byggemodnet og køber forestår for egen regning etablering af interne veje, stier og overkørsler.

Købstilbud skal afgives på tilbudsformular, som er en del af udbudsmaterialet. Tilbud ønskes ledsaget af et udkast til skitseprojekt med angivelse af bebyggelsesplan og beskrivelser af arkitektur og indretning. Projektet bør beskrive bygningernes påtænkte anvendelse og ejerform, samt interne veje, private fællesveje, stier og grønne arealer m.v. Evt. referenceprojekter må gerne medsendes.

Tilbuddet skal afleveres i lukket kuvert, eller indskannet elektronisk - mærket - "KØBSTILBUD" til ErhvervsMægler Næstved.

Salgsopstillingen er kun en del af det samlede udbudsmateriale. Interesserede opfordres til at rekvirere det samlede materiale hos ErhvervsMægler Næstved.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.