Næstvedvej 3, 4760 Vordingborg

BUDFRIST er fastsat til d. 15.04.2024 kl. 12.00

Elegant og klassisk erhvervsbygning i meget god stand.

Centralt i Vordingborg - kun fem minutters gang fra stationen og ti minutters gang fra centrum - er denne smukke erhvervsejendom beliggende på en 3.957 m² grund - harmonisk beplantet og befæstet med kørefast belægning til hhv. kørsel og parkering.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1924 i to fulde plan på hver 400 m² + 320 m² udnyttet tagetage og kælder, hvoraf ca. halvdelen er anvendelig. I 2013 blev ejendommen udbygget med 486 m² undervisningsbygning i bedste materialer.

I dag er der således 1.606 m² erhvervsareal + højloftet kælder + 76 m² garage/depot.

Specielt den oprindelige bygning fra 1924, som er opført i gule sten, har tag i røde lertegl på sin afvalmede tagkonstruktion og hvide sprossevinduer - er et besøg værd. Her er to smukke indgangspartier fra hhv. nord og syd, som fordeler til de i alt fire etager via to elegante trappepartier i terrazzo. Trapperummet er åbent gennem etagerne og giver en unik effekt - afsluttet med glastag i kippen. Bygningen er inddelt med flere store rum på hver etage, toiletter, the-køkken, personalerum mv.

Den nye bygning fra 2013 har et stor fordelingsareal, som kan anvendes til ophold og herfra er der adgang til fire store undervisningslokaler ligesom her er et større køkken, toiletter og åbent kik til indskudt dæk på første sal, hvorfra der er mulighed for åbne aktiviteter.

--

Bygningen anvendes i dag til undervisningsformål og vil fremover kunne anvendes til samme - ligesom bygningen vil være særdeles velegnet til mange typer liberale erhverv - inden for f.eks. kontor eller sundhed.

Alternativt synes bygningen også velegnet til ombygning til beboelse, hvilket vil kræve en planmæssig godkendelse og Vordingborg Kommune har udtrykt velvilje til at deltage i en planmæssig ændring, som muliggør ombygning til beboelse.


Øvrige bemærkninger
Ejendommen udbydes efter reglerne om offentligt udbud jf. bekendtgørelse nr. 396 af 03.03.2021.

Ejendommen udbydes uden angivelse af fast pris, men med opfordring til at afgive købstilbud.

Sælger forbeholder sig ret til frit at vælge mellem indkomne tilbud eller forkaste dem alle.

Købsaftale samt bilag kan indhentes ved henvendelse til ErhvervsMægler Næstved ApS - idet det bemærkes, at tilbud skal være skriftlige og angive et fast beløb.

BUDFRIST er fastsat til d. 15.04.2024 kl. 12.00. Behandling af indkomne tilbud forventes afsluttet senest d. 01.05.2024, hvorefter budgiverne bliver orienteret. Overtagelse af ejendommen kan ske pr. d. 01.08.2024.

Fremvisning efter aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.