Langgade 74, 4262 Sandved

Ejendom med udlejet bolig og et stort autoværksted / erhvervslokale til håndværk.

GODT TILBUD

Ønsker du en erhvervsejendom til din håndværksvirksomhed - drømmer du om at blive selvstændig automekaniker - eller vil du blot gøre en god ejendomsinvestering - så er her en god mulighed !

I Næstved Kommunes nord-/vestlige hjørne - mod Slagelse - finder du Sandved, en mindre by med ca. 800 indbyggere, som har egen skole, købmand, sportsforeninger m.v.

Ejendommen er opført i etaper fra 1948-1976 og indeholder selvstændig bolig og stort autoværksted.

Boligen er opført i 1948 i 1½ plan med pudset facade og røde lertegl på taget. Boligen er udlejet og giver en god lejeindtægt.

Erhvervsdelen er opført i etaper fra 1967-1976 og indeholder ca. 766 m² værksted, lager, kontor, personalefaciliteter m.v. og er opvarmet med tre stk. kalorifære.

Lokalerne kan anvendes til mange former for værksted og håndværk, idet her er støbt gulv, højt til loftet, god 4x4 m. el-port og 150 AMP.

For den person som ønsker at fortsætte autodrift - er det "plug and play", idet værkstedet p.t. er i drift - og følgende kan særskilt købes/forhandles ud over bygningens købesum:
- Olieudskiller
- Udsugning
- Trygluft med et år gl. kompressor
- 4 lifte
- Kundekartotek, telefonnr. m.v.
- Håndværktøj og diverse maskiner

For den person, som ønsker at investere i fast ejendom - så vil nuværende lejeindtægt i boligen suppleret med udlejning af erhvervsdelen til kun kr. 200 pr. m² i årlig gns. leje - medføre et første års afkast på 11,8%

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.