Nyvej 8, 4700 Næstved

Centralt beliggende udlejningsejendom

Klassisk 2-familiesejendom beliggende på nem lille grund i Kildemarkskvarteret.

Ejendommen er opført i 1935 i i funkisstil - i 2 fulde plan og med fuld kælder.

For fem år siden blev ejendommen udvendigt renoveret; nyt tagpap, nye tagrender og nedløbsrør, filtset facade og nye vinduer (dog ej kælder samt 2 vinduer i stue/1.sal).

Første sal indeholder flot tre-værelses lejlighed med fem år gammelt køkken og bad; begge vådrum med hvide skabselementer - køkken med fuldt hvidevarerprogram og badeværelse med bruseniche i glasbyggesten. Desuden soveværelse og to stuer en suite; alle tre rum med fyrtræs plankegulve, hvide dører, vægge og paneler.

Stueplan er i princippet magen til lejligheden på første sal, men er p.t. opdelt i to mindre lejligheder, hvoraf den ene har nedgang til halvdelen af kælderen, hvori der forefindes toilet og bad. - Opdelingen er ikke godkendt af bygningsmyndighederne og vil nemt kunne tilbageføres til én lejlighed med direkte adgang til den halve kælder. Sælger er indstillet på at reetablere for egen regning, hvis køber ønsker dette.

Hele ejendommen er fri for lejere og kan således anvendes af køber selv og/eller udlejes i to eller tre enheder. Ejendommen overtages nymalet indvendigt.

Den anden kælderhalvdel indeholder vaskerum samt dispobibelt rum. Herfra er der adgang til udefra.

Her er desuden garage samt lukke lille have.

Ejendommen er centralt beliggende med få minutters gang til bymidten, stationen og tæt på skole og dagtilbud.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.