Krondrevet 11, 4760 Vordingborg

Her er mange muligheder - læs mere nedenfor....

Erhvervsbygningen er opført i 1976 og rummer 545 m² i én etage. Her har senest været fitnesscenter. - Bygningen er opdelt i mange rum; herunder velkomstområde, bade-/omklædningsfaciliteter og mange større og mindre rum - se plantegning.

Boligen er opført i 1978 og rummer 228 m² fordelt på 2 etager. Boligen er velegnet til børnefamilie med mange værelser og stort flot køkken/alrum. Opholdsstue og soveværelse med direkte adgang til toilet/bad på 1. sal - se plantegning og de mange flotte fotos.

Ejendommen er beliggende i mindre erhvervsområde i udkanten af den nordlige del af Vordingborg på vej mod Næstved. I dette område forefindes både mindre håndværksvirksomheder og større kædebutikker - ligesom der er flere boliger i området.

--

Ejendommens erhvervsdel er særdeles velegnet til fitness eller sundhedscenter, men vil også kunne anvendes til salg-/showroom - både for udvalgsvarer, men også for internethandel med brug for både kontor, showroom og gode lagerfaciliteter. Endeligt vil lokalerne også nemt kunne indrettes til kontor for liberale erhverv.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.