Rolighedsvej 16, 4700 Næstved

Unik arkitektonisk herskabsvilla med bl.a. 219 m2 erhverv

Leder du efter en helt unik og speciel ejendom med masser af plads - både ude og inde - ja, så bør du absolut tage et kig på denne helt fantastiske ejendom.

Ejendommen er beliggende på en 2.359 m² lukket grund - med høj beplantning. Præsentabel indkørsel med søjler mod vejen fører ind til stor gårdsplads, hvorfra der er adgang til såvel hus som den dobbelt muret garage. Fra haven har du mulighed for at få kig direkte til Næstved stadion, mens du også har gå-afstand til gymnasiet, Vor Frue skole, Arenaen, centrum m.v. Huset rummer i alt 630 etagemeter, fordelt med 231 m2 bolig, 219 m2 kontor/erhverv og 180 m2 kælder/underetage. Ejendommen er i dag indrettet med 2 lejligheder med nedenstående fordeling:

Stueplan (231 m² beboelse):
Via stort overdækket indgangsparti er der adgang til entré og præsentabel hall med åben trappe til hhv. 1. sal og underetagen. Adgang til toilet og bad fra entréen. Her er 2 flotte stuer en suite - den ene med åben pejs. Stort spisekøkken med marmorgulv og udgang til sydvendt terrasse og udestue. Fra udestuen er der mulighed for kig direkte til Næstved stadion. Herudover 2 værelser, garderoberum samt bagtrappe.

1. sal (219 m² som er registreret som erhverv, men som reelt fremstår som beboelse):
2 store stuer og 2 gode værelser. I hver ende af 1. sal er desuden køkken samt wc, hvorfor 1. salen evt. kan opdeles i 2 selvstændige lejligheder.

Underetage/kælder (180 m²):
3 store disponible rum, stort badeværelse med sauna samt flere små disponible rum. Kælderen er tør og meget anvendelig.

Ejendommen har i 2012 fået en større renovering, hvor der bl.a. er lagt nye flotte sildebensparketgulve i stuer og værelser. Ejendommen fremstår således som en god solid og sund ejendom i god og velholdt stand.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.