Vestre Kaj 4 st., 4700 Næstved

Kontor på Næstved Havn

Lejemålet er beliggende med direkte udgang til- og udsigt over havnebassinerne, som fremadrettet forventes byudviklet til attraktiv bydel.

Egner sig ideelt til kontor men kan også anvendes til webshop med lager, engrossalg eller showroom.

Lejemålet er i stuetagen er 260 m² i stueplan. Hertil kommer en kælder, med flere disponible rum, som lejer har en mulighed for at leje til kr. 100 pr.m² pr.år.

Stuetagen er indrettet med indvendig fordelingstrappe til 1. sal, stort regulært lokale, toilet og adgangsvej ud mod havnen. Det meste af gulvet i stueetagen er netop blevet renoveret og lejer kan lægge parketgulv eller gulvtæppe (ikke tæppefliser). Det er muligt at etablere tekøkken i lejemålet. Der er udgang til mindre terasse, der vender ud mod Fabriksvej.

Lejemålet har pudsede, hvide vægge. I opgang er der terassogulve - de oprindelige gulve i lejemålet er i øvrigt parketgulve.

Udlejer reparerer hul i loft inden indflytning.

Lejemålet er beliggende på Næstved Havn, der på sigt forventeligt skal udvikles til en ny og attraktiv bydel med ca. 6.000 boliger samt erhverv som f.eks. caféer, liberalt- og serviceerhverv.

Lejer skal derfor være opmærksom på at ejendommen inden for de kommende 5-10 år, kan skulle omdannes i forbindelse med denne byudvikling. Defor udbydes lejemålet med en 5-årig tidsbegrænsning, dog med mulighed for forlængelse.

Endeligt gør udlejer opmærksom på, at ejendommen ikke må anvendes til beboelse, hvorfor overnatning ikke er tilladt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.