Nygade 26A, 4690 Haslev

Sjælden udbudt byggegrund i bymidte

Helt centralt i Haslev bymidte udbydes grundstykke på 438 m² med et byggefelt på 380 m².

Grunden egner sig ideelt til opførelse af 4 boliglejligheder i 2 etager på hver 85 m² ... men også anden anvendelse er mulig.

Med en placering som baghus til Jernbanegade fås ikke en meget bedre bymæssig placering ift. indkøbsmuligheder, nem adgang til offentlig transport og motorvej samt kort afstand til Haslev Lægecenter og de forskellige fritidstilbud som Haslev tilbyder. Desuden er der mindre end 5 minutters gang til togstationen, hvorfra der er tog til København og Næstved. Med den kommende direkte regionalforbindelse og elektrificering af strækningen mellem Haslev og København vil rejsetiden på i dag 59 minutter blive reduceret til blot 38 minutter.

På grunden må der opføres byggeri med bebyggelsesprocent på op til 100%. Lokalplanens bestemmelser om etablering af parkeringspladser, kan som led i salget opfyldes via tilstødende matrikel, som ligeledes ejes af sælger.

Der foreligger skitsetegning på beboelsesejendom i 2 etager med 4 boliger, som kan rekvireres som del af salgsopstillingen.

Køber skal selv betale for alle tilslutningsafgifter (varme, kloak, vand, el og antenne).

OBS. Grunden sælges momsfrit.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.