Åderupvej 23, 4700 Næstved

Produktions-/lagerejendom på 886 m²

Søger du en rummelig produktions-/lagerejendom med central beliggenhed i Næstved - men alligevel let adgang til ringvej og omfartsvej - er denne ejendom et oplagt valg!

Ejendommen er indrettet med et tidl. kontorafsnit som af nuværende lejer er ombygget til herre- og dameomklædningsrum. Herfra er der videre adgang ind til receptionsområde og 2 stor isolerede og søjlefri haller.

Hallen som vender ud mod Åderupvej har 5 elektriske porte, hvoraf de 4 er med en adgangshøjde på 4,6 m. Adgang sker via stor asfalteret parkeringsplads, som hører til ejendommen .

Den anden hal som vender mod Ærøvej har troldtekt loftsplader, saddeltag med loft til kip (loftshøjde ca. 7,4 m) og regnventillåse koblet på ovenvinduer. Hallen har 2 store elektriske porte ligeledes med adgangshøjde på 4,6 m. Pladsen foran denne og rundt langs bygning er indhegnet og har kørerfast belægning udført i betonfliser.

Ejendommen er oprindelig opført i 1963 med senere tilbygning af lagerhal i 2009. Ejeren har i 2017 istandsat ejendommen.

Det samlede bygningsareal er på 886 m² og grunden på 2.620 m².

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

En pæn og rummelig erhvervsejendom.

Ejendommen er ledig pr. 1. september 2020.

Leje er også en mulighed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.