Sorøvej 34, 4250 Fuglebjerg

Lager-/kontorejendom på 1.685 m²

Lejemålet består af lager- og kontorbygning på 1.685 m² opført i 1974 med tilbygning af ekstra kontorfaciliteter i 1984. I selve lagerbygningen - i sammenhæng med tilbygningen - er der etableret kontor og personalefaciliteter. Kontor og personalefaciliteter udgør ca. 150 m².

Lagerhallen er udført i stålplader, tag af bølgeeternit og med kørefast belægning. I begge ender af hallen er der stor el-port på 4x4 m. Herudover er der på den ene langside en mindre manuel port på 3x3 m. I den bagerste del af hallen er der indrettet rum på ca. 60 m² som evt. vil kunne isoleres. Lagerhallen er uisoleret og uden varmekilde. Hallen har en bredde på ca. 20 m og maksimal loftshøjde på 7,3 m

Kontorafsnittet består af flere lyse kontorer, køkken, lille omklædningsrum, toilet mm. Opvarmning sker med el-radiator og varmeblæser. Fra stort kontorrum er der skydedør med adgang til lager.

Ejendommen er indhegnet med adgangsvej via Sorøvej. På tilstødende matrikel Sorøvej 34A er der en privat bolig, som har tinglyst vejadgang via samme indkørsel.

Mulighed for yderligere leje af 300 m² garager.

Med en placering i Fuglebjerg ud til Ydre Korsørvej er der gode tilkørselsforhold. Ca. 15 min. kørsel til Vestmotorvejen ved Slagelse.

Ejendommen kan også købes (se særskilt salgsprospekt).

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.