Vestre Kaj 4, 1., 4700 Næstved

Erhvervslejemål på Næstved Havn

Lejemålet er beliggende med direkte udgang til- og udsigt over havnebassinerne, som fremadrettet forventes byudviklet til attraktiv bydel.

Egner sig ideelt til kontor men kan også anvendes til webshop med lager, engrossalg eller showroom.

Her kunne tillige indrettes hyggelig café - med mulig udeservering på terrasse / tagtereasse.

Lejemålet er i 2-plan og har et samlet erhvervsareal på 455 m² fordelt med 260 m² i stueplan og 195 m² på 1. sal.
Hertil kommer en kælder, med flere disponible rum, som lejer har en mulighed for at leje til kr. 100 pr.m² pr. år.

Stueetagen er indrettet med indvendig fordelingstrappe til 1. sal, stort regulært lokale, toilet og adgangsvej ud mod havnen. Det meste af gulvet i stueetagen er netop blevet renoveret. Udlejer reparerer hul i loft inden indflytning.

Lejer kan lægge parketgulv eller gulvtæppe (ikke tæppefliser). Der er udgang til mindre terasse, der vender ud mod Fabriksvej.

1. sal, som tidligere har været anvendt til beboelse, indeholder stort køkken-alrum med udgang til sydvest vendt altan, toilet/bad samt 2 større lokaler og et mindre til opbevaring. Fra den bagerste del er der udgang til stor nordvest-vendt tagterrasse.

Lejemålet har pudsede, hvide vægge. I opgang er der terassogulve - de oprindelige gulve i lejemålet er i øvrigt parketgulve.

Det er muligt at opdele lejemålet i 2 dele, hvis man kun ønsker at leje den ene etage.

Lejemålet er beliggende på Næstved Havn, der på sigt forventeligt skal udvikles til en ny og attraktiv bydel med ca. 6.000 boliger samt erhverv som f.eks. caféer, liberalt- og serviceerhverv.

Lejer skal derfor være opmærksom på at ejendommen inden for de kommende 5-10 år, kan skulle omdannes i forbindelse med denne byudvikling. Defor udbydes lejemålet med en 5-årig tidsbegrænsning, dog med mulighed for forlængelse.

Endeligt gør udlejer opmærksom på, at ejendommen ikke må anvendes til beboelse, hvorfor overnatning ikke er tilladt.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.