Vestre Kaj 6A, 4700 Næstved

Erhvervsejendom på lejet grund

Flot erhvervsejendom beliggende på lejet grund i Næstved Havn med moderne og tidssvarende kontorfaciliteter.

Ejendommen har et erhvervsareal på 1.296 m² fordelt på 3 plan og med placering direkte ud til havnekajen på Næstved havn.

Den er opført i 1935 og gennemgribende renoveret i 2007, dog er den indvendige modernisering fortrinsvis gennemført på 1. og 2. sal.

I stueplan er ejendommen indrettet med kontor på 251 m² og lager på 338 m². Kontoret har køkken, toilet m.m. og egen indgang som muliggør særskilt anvendelse fra ejendommens øvrige lokaler. Kontoret fremstår i god vedligeholdelsesmæssig stand, men af ældre dato. Lageret er på 338 m² og tilgås bl.a. via 2 porte.

På 1. sal er der indrettet et moderne, lyst kontormiljø, med stort åbent kontorlokale med godt lysindfald, en række mindre kontorlokaler, stort mødelokale samt mindre tekøkken og fire toiletter. Her er tillige et lidt større køkken i forbindelse med kantine, der har udsigt over havnen og direkte adgang til sydøstvendt tagterrasse på 88 m².

Indretningen er funktionel og æstetisk, hvilket bl.a. kommer til udtryk ved de fritlagte bjælker, god loftshøjde, loftsvinduer og stort vinduesparti ud mod havnen. Ligesom i stuetagen, er der separat indgang til 1. sal via fælles trappeopgang.

I ejendommens øverste del på 2. sal er der et mindre lokale på 45 m², der aktuelt er indrettet til bar / personalerum.

Ejendommen ligger på lejet grund, som ejes af Næstved Havn. I tillæg til det areal ejendommen ligger på, er der lejet et tilsvarende areal som anvendes til parkering. Lejeaftalerne for begge grundstykker kan tidligst opsiges af udlejer til ophør 31/12-2028, men skal forhandles i f.b.m.overdragelse til ny ejer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.