Glasmagervej 2, Fensmark, 4684 Holmegaard

Rummelig værksteds-/lagerejendom

Oprindelig materialegård - beliggende på en 5.302 m² stor grund i den tidligere Holmegaard Kommunes største by - Fensmark - kun få minutters kørsel fra Næstved Nord.

Ejendommen er opført i 1983 og består af administrationsdel på 160 m², som er sammenbygget med stor hal på 665 m². Her er desuden uopvarmet lager, som jvf. BBR er registeret til åben garage på 118 m² - her er dog snarere 300 m².....

Kontorbygningen indeholder indgangsparti, to store kontorer, køkken- og personalerum, gæstetoilet samt omklædningsrum med tilhørende bad/toiletfaciliteter. Kontorbygningen er sammenbygget med værksteds-/lagerbygning (hallen).

Værksteds-/lagerbygningen er isoleret og indrettet med flere rum bl.a. værksted med 2-søjlet autolift, udsugning og olieudskiller, rum forsynet med varmepumpe, lagerrum med aflåst gitter og indskudt dæk samt større hal. Der er i alt ni porte med en højde på 4 meter, heraf er tre i drift med automatik. De øvrige seks porte er afblændet på ydersiden af bygningen med facadebeklædning, som kan fjernes hvis disse ønskes anvendt igen.

Alt i alt en fin og rummelig ejendom til brug for håndværksvirksomhed, entreprenørvirksomhed, lagerhotel eller lignende.

Ejendommen er beliggende med kort afstand til Næstved by, omfartsvej og ca. 10 min. kørsel fra Sydmotorvejen E47.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.