God beliggenhed ved indfaldsvej

Ejendommen er opført i 1920 og består af et værksted på 204 m² (med til-/ombygning i 1959), kontor i 2 plan på 128 m² samt mindre bolig på 84 m² ligeledes i 2-plan. Ejendommen ligger på en grund der er 734 m².

Her er tale om en ejendom med absolut god beliggenhed ved indfaldsvej til Næstved by. Ejendommen har tidligere været benyttet som autoværksted og cykelforretning.

Beliggenheden er ejendommens force, er der er mulighed for at sætte sit helt eget præg på, hvordan den i fremtiden skal tage sig ud, som en markant bygning i bybilledet.

Indvendigt i kontor og bolig har ejendommen gennem de seneste 2 år gennemgået en renovering ligesom der er lagt ny flisebelægning foran det meste af ejendommen. Bygningen der pt. er registreret til kontormæssig anvendelse, er i stueplan indrettet, så den fx kan fungere som kiosk.

Udvendigt er ejendommen i bygningsmæssig dårlig stand. Særlig bemærkes, at standen af værkstedet såvel indvendigt som udvendigt bær præg af vedligeholdelsesmæssigt efterslæb, med sætningsskader i murværk, sammenfald i loftkonstruktion m.m.

Ejendommen er fri for lejere med undtagelse af boligen, som er udlejet. Lejer er ved salg indstillet på at fraflytte, hvis køber ønsker dette.

Bygning til bolig og kontor er registreret som bevaringsværdig med en middel bevaringsværdi.
Sagsnummer
ERH20049
Ejendomstype
Kombineret erhverv og bolig
Etageareal
423m2
Grundaral
734m2
Afkast
0%
Energimærke
G
Pris
1.100.000 kr.
Ejendom vist 1644 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?