Kontor, klinik eller undervisning!

Lækkert og uformelt kontorlejemål, med mange fine detaljer og flere anvendelsesmuligheder f.eks. undervisning eller klinik.

Lejemålet er beliggende i bygning 2 i Kählerejendommen - den rødmalede ejendom og er fordelt på tre etager. Her er adgang via gården og fra entréen kan man komme direkte ind til mødelokalet i stueetagen. På 1.sal findes to kontorer samt et bad / toilet og på 2.sal kan der tillige indrettes kontor og laves kantine eller lounge i det store alrum med tekøkken.

Her er hvide vægge og lyse akustiklofter. I kontorerne er der gulvtæpper, mens mødelokalet har linoleumsgulv og entréen er med smukke klinker. Inventar medfølger som udgangspunkt ikke, men kan erhverves i forbindelse med leje af lokalerne.

Her kunne f.eks. bo to virksomheder, der har behov for eget lokale samt fælles undervisningslokale, da lejemålet nemt kan opdeles og her er mulighed for fremlejeret.

Ejendommen er gennemrenoveret med respekt for de oprindelige konstruktioner. Den nænsomme og gennemgribende renovering giver lejemålet - hele ejendommen en karisma og et historisk vingesus, der ikke findes tilsvarende ret mange andre steder.

Der findes gode parkeringspladser i forbindelse med ejendommen, der tillige er beliggende 5 minutters gang fra Næstved Station og tæt på parkeringshus. Lejer er velkommen tila t benytte ejendommens have under hensyntagen til de andre virksomheder i ejendommen.

Lige i nærheden er Udlændingestyrelsen placeret samt Campus Næstved. Der er 10 minutters gang til Næstved Bymidte, der har mange gode spisesteder, butikker samt et rigt og varieret kulturliv.

I Næstved by bor der godt 43.000 indbyggere- i hele kommunen godt 83.000. Byen er Sydsjællands hovedstad og her er indpendling fra alle omegnskommunerne; Faxe, Vordingborg, Sorø og Ringsted. Desuden pendler et stort antal indbyggere fra Næstved til København dagligt og her er derfor et stort og kvalificeret udbud af arbejdskraft.
Sagsnummer
ERH20047
Ejendomstype
Kontor
Etageareal
314m2
Energimærke
A2010
Leje pr. m2
800,00
Årlig leje
251.200 kr.
Ejendom vist 1491 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?