Storrumskontor i kontorfællesskab

Her på Sct Peders Kirkeplads 9. på 2.sal tilbydes kontorfællesskab. F.eks. kontor på 140 m² (samt 48 m² andel af fællesareal) med udsigt til Sct. Mortens Kirke, ud over byens tage.

Kontoret har adgang til fællesfaciliteter i form af toiletter, tekøkken /spiseplads, samt printerrum.

Her er i alt 10 lejemål, der deler fællesarealer, hvoraf de otte allerede er udlejede.

Kontorfællesskabet har indgang / trappeopgang fra passagen mellem Axeltorv og Sct. Peders Kirkeplads. I opgangen findes person-elevator. Muligt at skilte ved opgang samt på mur i passagen.

Ejendommen er gennemgribende renoveret inden for de senere år og lejemålet fremstår i rigtig god stand, udført i gedigne materialer.

Lejemål kan overtages nyistandsat med ny-malede vægge, paneler og gerichter. ny-slebne og lakerede ege-træsplankegulve samt akustiske systemlofter med integreret belysning.

Her er desuden ventilations- og klimaanlæg samt udvendige persienner, der sørger for et behageligt indeklima.

Der er mulighed for leje af parkeringspladser i p-huset, der ligger i gården bag lejemålet. Ellers er der fine, gratis parkeringsmuligheder i nærområdet, såvel på Bredstræde- som på Sortebrødreparkeringen.

Endeligt kan der, til fornuftige priser, tilbydes deltagelse i husets kantine-ordning, da denne ejendom er en flerbruger-ejendom.

En absolut attraktiv mulighed for at få kontor på 1.klasse i Næstved.
Sagsnummer
ERH20039
Ejendomstype
Kontor
Etageareal
188m2
Energimærke
B
Leje pr. m2
750,00
Årlig leje
141.000 kr.
Ejendom vist 1882 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?