Karismatisk erhvervsejendom med attraktiv beliggenhed

Suveræn mulighed for at etablere domicil eller filial i den historiske Kählerejendom i Næstved.

Her behøver man, som virksomhed, ikke at gå på kompromis, idet man både får mange kvadratmeter, lækre personalefaciliteter, storrumskontorer, mindre kontorer, showroom og mødelokaler samt stor kantine, lækkert indrettet med eget køkken. Her findes tillige lager i kælderetagen under bygning 3, hvortil der er rampe / nedkørsel fra gården i ejendommen. Lejemålet er fortrinsvis beliggende på 1.sal, men den del, der er beliggende i bygning 3, den gule bygning, har såvel kontorer i stueetagen samt lager i kælderen jf. plantegningerne.

Her er hvide vægge og lyse lofter, delvist til kip med rytterlys, samt fritlagte bjælker. I kontorerne er der tæpper på gulvene, i kantinen er der linoleum mens lounge og showroom / værksted har blanke, malede gulve. Der er adgang til lejemålet via ejendommens forside til højre for butiksdelen i stueetagen. Det er muligt at leje såvel flere som færre kvadratmeter i ejendommen, samt få delvis fremlejeret. Inventar medfølger som udgangspunkt ikke, men kan erhverves i forbindelse med leje af lokalerne.

Ejendommen er gennemrenoveret med respekt for de oprindelige konstruktioner. Den nænsomme og gennemgribende renovering giver lejemålet - hele ejendommen en karisma og et historisk vingesus, der ikke findes tilsvarende ret mange andre steder.

Der findes gode parkeringspladser i forbindelse med ejendommen, der tillige er beliggende 5 minutters gang fra Næstved Station og tæt på parkeringshus. Lige i nærheden er Udlændingestyrelsen placeret samt Campus Næstved. Der er 10 minutters gang til Næstved Bymidte, der har mange gode spisesteder, butikker samt et rigt og varieret kulturliv. I Næstved by bor der godt 43.000 indbyggere- i hele kommunen godt 83.000. Byen er Sydsjællands hovedstad og her er indpendling fra alle omegnskommunerne; Faxe, Vordingborg, Sorø og Ringsted. Desuden pendler et stort antal indbyggere fra Næstved til København dagligt og her er derfor et stort og kvalificeret udbud af arbejdskraft.
Sagsnummer
ERH20034
Ejendomstype
Kontor
Etageareal
1.146m2
Energimærke
A2010
Leje pr. m2
717,28
Årlig leje
822.000 kr.
Ejendom vist 1645 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?