Fleksibelt erhvervslokale til butik eller café

Erhvervslokale i stueplan i Næstved By - beliggende i Kobberhjørnet, med rigtigt mange anvendelsesmuligheder.

Her kan etableres butik, restauration / café, liberalt erhverv, serviceerhverv, kulturtilbud og desuden kan lokalet anvendes til offentlige formål. Der kan i tilknytning til butikker, herunder kreative erhverv eller f.eks. cykelforretninger, etableres værksteder eller lettere produktion, såfremt det ikke medfører miljøgener for omgivelserne.

Fakta har tidligere beboet lokalet og her er klinkegulv, grundbelysning og lyse vægge.

Den forreste del af lejemålet er pt. indrettet som ét stort, regulært butikslokale, med vindfang. Her er vask samt afløb, men lejemålet kræver som minimum etablering af toilet, personalerum mm alt afhængigt af anvendelse.

Ejendommen er ombygget / istandsat i 2006 og fremstår i pæn stand, samt med lavt varmeforbrug.

Parkeringsmuligheder rundt om ejendommen samt i nærområdets parkeringshus. Er der behov for parkeringspladser til indehaver / medarbejdere, er der mulighed for parkering på ejendommens parkeringsdæk.

Lejemålet er endnu ikke opdelt, så det er muligt at få indflydelse på størrelsen, 450 m² er dog minimum. Udlejer bekoster selve opdelingen af lejemålet, men som udgangspunkt ikke indretningen i øvrigt.

Her er 2 min. gang til stationen, VUC / Campus, til gågaderne, til caféerne - og man er tilige nabo til ca. 400 arbejdspladser i Udlændingestyrelsen, hvor der forventes et stort antal daglige besøgende. Jernbanegade forbinder Næstved Station med bymidten. Her er et varieret forretningsliv bl.a. bestående af små butikker, caféer og barer. Næstved By har ca. 43.000 indbyggere og er Sydsjællands detailhandelshovedstad.
Sagsnummer
ERH19189
Ejendomstype
Butik / Detail
Etageareal
450m2
Energimærke
C
Leje pr. m2
600,00
Årlig leje
270.000 kr.
Ejendom vist 2040 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?