1.208 m² butik til detail, engros, fitness e.lign.

Engros- / detailhandelslejemål, med mange anvendelsesmuligheder. F.eks. egnet til webshop med showroom, fitness, genbrugsmarked eller eventcenter.

Ejendommen består primært af et stort regulært lokale på 933 m², med indgang fra gaden og masser af gulvareal. Fra butikslokalet er der via intern trappe adgang til kælder og 1. sal.

På 1. salen findes 2 kontorer og møderum, toilet/bad, køkken samt kantine/mødelokale. Kælderen er opdelt i 3 gode rum med god opbevaringsplads.

På bagsiden af bygningen er der læsserampe med el-port for direkte indgang til lageret.

Endelig findes der en dobbelt garage, hvor den ene er åben og den anden er aflukket, samt et cykelskur.

Ejendommen er en murstensejendom der er opført i gule sten, med tagpap tag. Arealet foran butikken er udlagt til parkeringsareal og er belagt med asfalt ligesom den resterende udenomsplads. Ejendommen er hegnet mod bagsiden med 2 port indgange.

Ejendommen har tidligere været anvendt til engrosvirksomhed.

Beliggende i område med såvel mange boliger, som erhverv og tæt på omfartsvejen. I området er der en god kundestrøm til eksisterende butikker, der bl.a. omfatter bowlingcenter, Rema 1000, Lidl, Burger King, Wash World, Garant, dyreklinik m.m.

I Næstved by bor ca. 43.000 indbyggere. Næstved er Sydsjællands detailhandelscenrtum og tiltrækker årligt handlende fra hele oplandet. Næstved Kommune har ca. 82.000 indbyggere og er Sjællands største kommune målt på areal.

Det er også muligt at købe ejendommen.
Sagsnummer
ERH19188
Ejendomstype
Butik / Detail
Etageareal
1.438m2
Grundaral
3.600m2
Energimærke
D
Leje pr. m2
417,25
Årlig leje
600.000 kr.
Ejendom vist 1703 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?