Moderne og eksklusivt kontormiljø

Kontorlejemålet ligger i Næstveds attraktive erhvervsområde Øverup - direkte op til indfaldsvej, Næstved Storcenter, uddannelsesinstitutioner m.m.

Her er tale om et lejemål, hvor man deler bygning i moderne faciliteter med husets anden lejer, som er et veletableret reklame- og webbureau.

Det samlede erhvervsareal for lejemålet er på 233 m² og består af 167 m² fordelt på stort åbent kontormiljø, 2 møderum/kontorer, depotrum (kan evt. benyttes til kontor) og garderobe med toilet. Derudover indgår 66 m² fællesfaciliteter i form af stort møbleret mødelokale med av-teknik, køkken og indgangsparti.

Adgang til lejemålet kan ske enten via fælles hovedindgang eller egen indgang. Der er fri parkering.

El, vand og varme betales efter fordelingstal. Herudover indgår som del af fællesudgifter rengøring, fibernet, renholdelse af udearealer m.v. Mulighed for at tilkøb af bl.a. receptionsservice.

Lejemålet egner sig også ideelt til virksomheder inden for it, advokat, revision, arkitekt el.lign. som søger en moderne og repræsentativ virksomhedsadresse med god beliggenhed. Om muligt ønskes gerne en lejer inden for beslægtet eller komplementær branche til husets anden lejer med sigte på gensidig synergi - men det er ikke et krav.

Lejemålet er ledigt pr. 1. november 2019.
Sagsnummer
ERH19142
Ejendomstype
Kontor
Etageareal
233m2
Energimærke
B
Leje pr. m2
800,00
Årlig leje
186.400 kr.
Ejendom vist 4477 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?