Kontor, café, lager, engrossalg, showroom el.lign.

Lejemålet er beliggende med direkte udgang til- og udsigt over havnebassinerne, som fremadrettet forventes byudviklet til attraktiv bydel tæt forbundet til resten af Næstved Bymidte.

Egner sig ideelt til kontor eller café/restaurant, men kan også anvendes til mindre værksted, lager, engrossalg eller showroom.

Lejemålet er i 2-plan og har et samlet erhvervsareal på 455 m² fordelt med 260 m² i stueplan og 195 m² på 1. sal. - Kælderen udlejes ikke p.g.a. fugt og skimmelsvamp.

Stuetagen er indrettet med indvendig fordelingstrappe til 1. sal, stort regulært lokale, toilet og adgangsvej ud mod havnen. 1. sal som tidl. har været anvendt til beboelse, indeholder stort køkkenalrum med udgang til sydvest vendt altan, toilet/bad samt 2 større lokaler og et mindre til opbevaring. Fra den bagerste del er der udgang til stor nordvest vendt tagterrasse.

Udlejer oplyser, at der er utæthed i den del af tagkonstruktionen, som har fladt tag og rummer udvendig tagterrasse. P.g.a. usikkerhed om den fremadrettede anvendelse af havneområderne, herunder evt. nedrivning af nærværende bygning, ønsker udlejer ikke at investere i bygningen, ej heller renovere det utætte tag. Imidlertid indrømmer udlejer gerne lejer en rabat /lejereduktion således, at lejer selv foretager nødvendige reparationer til tætning af klimaskærmen.

Som konsekvens af områdets fremtid, jvf. ovenfor, vil lejeaftalen være tidsbegrænset i op til max. 5-10 år.

Endeligt gør udlejer opmærksom på, at ejendommen ikke må anvendes til beboelse, hvorfor overnatning ikke er tilladt
Sagsnummer
ERH19068
Ejendomstype
Kontor
Etageareal
455m2
Energimærke
D
Leje pr. m2
600,00
Årlig leje
273.000 kr.
Ejendom vist 1490 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?