Blandet Bolig- og Erhverv i Næstved Nord

På Militærvej i Næstved Nord findes denne ejendom med blandet bolig og erhverv. Her kan man få eget VVS-/smede- eller hobby-værksted eller noget helt fjerde i direkte tilknytning til beboelse.

Ejendommen består af to bygninger og er beliggende på en ca.1337 m² hjørnegrund. Foran ejendommen er der stort areal med græs samt parkering. Bag boligejendommen er der have med mange ældre træer og buske samt drivhus og terrasse. En del af de store træer, der ses på billederne er for nyligt blevet fældet, hvilket giver en mere lys og åben have.

Boligejendommmen på 150 m² er opført i 1971 med en tilbygning i 1974. Bygget i gasbeton med tagdækning af bl.a. fibercement.

Her er bryggers med egen indgang og direkte adgang til køkkenet. Forlædresoveværelse med direkte adgang til toilet m. badekar. To værelser samt to stuer, den ene stue har adgang til have / terrasse. En entré med gæstetoilet.

Erhvervsejendommen / værkstedet på 151 m² er opført i 1969 og er ligeledes i gasbeton med fibercement-tag. Her findes garage med port, værksted med grav, samt mindre kontor, frokoststue og toilet, samt adgang til lille kælder med kedel.

Maskinerne, der står i værkstedet kan evt. indgå i handlen.

Ejendommen er en oplagt mulighed for den der vil bo og arbejde på samme matrikel i det attraktive Næstved Nord eller som udlejningsejendom.
Sagsnummer
ERH19064
Ejendomstype
Kombineret erhverv og bolig
Etageareal
301m2
Grundaral
1.337m2
Afkast
0%
Energimærke
E
Pris
1.545.000 kr.
Ejendom vist 4009 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?