Charmerende ejendom i Lyngbyvejskvarteret

Flot istandsat byggeforeningshus beliggende midt i Lyngbyvejskvarteret med renoveret tag og nyere zinktagrender fra 2012. Her er muligheden for at erhverve et helt hus i det hyggelige Lyngbyvejskvarter.

Huset er indrettet som oprindeligt med 3 lejligheder, men kan nemt bruges som 1- eller 2 familieshus eventuelt for flere generationer. Huset har 1-familie status aktuelt, men kan ændres til 2-familiestatus.

Loftet er udnyttet til et stort og lyst opholdsrum. Kælderen er udgravet og der er lavet et stort opholdsrum samt stort badeværelse med brus og karbad i 2005. Endvidere vaskerum og depotrum i kælderen, som har udgang til baghaven.

Stuen: mindre entré med skab. Toilet. 2 stuer en suite med åbent til Køkken. I køkkenet er der etableret gasblus og emhætte med aftræk til skorsten. Udgang til mindre terrasse med nedgang til baghaven.

1.sal: 2 stuer en suite som nemt kan ændres til 2 værelser med adgang fra entré. Toilet. Badeværelse, som tidligere har været indrettet som mindre køkken med badekabine.

2.sal: Entré med adgang til et stort værelse med skabsvæg. I det andet værelse er etableret stort spisekøkken med opvaskemaskine og emhætte med udtræk til skorsten. Stort badeværelse.

3.sal: Stort lyst opholdsrum med veluxvinduer i begge tagflader.

Forhaven er funktionelt indrettet, så der er plads til både hyggekrog og cykler.

Ejendommen kan erhvervs enten som investeringsejendom med henblik på udlejning eller som boligejendom.
Sagsnummer
ERH19009
Ejendomstype
Boligudlejning
Etageareal
162m2
Grundaral
86m2
Afkast
3,30%
Energimærke
C
Pris
7.800.000 kr.
Ejendom vist 1612 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?