Værksted og udstillingslokaler på 542 m²

God mindre investeringsejendom med stabil lejer, beliggende i erhvervsområde i udkanten af den nordlige del af Vordingborg.

Ejendommen ligger på en grund der er 2.278 m² og består af 3 bygninger: udstillingshal med kontor på 318 m², værksted på 144 m² og garage/afdrypningshal på 80 m².

Udstillingshal og værksted er opført sidst i 90erne og afdrypningshallen i 2009.

Bygningerne fremstår generel i god vedligeholdelsesmæssig stand, dog må det påregnes at taget på udstillingshallen skal skiftes inden for de næste ca. 5 år.

Udstillingshallen har stentæppegulv og 2 porte med højde på hhv. ca. 2,5 og 3,5 meter - begge manuelle. Hallen er uopvarmet, mens kontor opvarmes med el-varme. Rundt om hallen er der stort areal, som egner sig til udstilling.

Værksted er indrettet til undervognsbehandling. Ejendommen sælges med tilhørende installationer i form af lift, udsugning, kompressor, sprøjteudstyr mm. Der er elektrisk port i værkstedet. Lokalet opvarmes med koloriferfyr med oliebærnder.

Herudover er der en mindre garage/afdrypningshal som er uopvarmet.

Hele ejendommen er indhegnet og med fast kørebelægning.

Ejendommen er pt. udlejet til Dinitrol Center, som dog fortrinsvis benytter værkstedet.

Hvis køber selv ønsker at anvende del af ejendommen kan dette evt. aftales med eksisterende lejer. Kontakt os for drøftelse af muligheder.
Sagsnummer
ERH18185
Ejendomstype
Håndværk
Etageareal
542m2
Grundaral
2.278m2
Pris
kr. 2.100.000
Ejendom vist 429 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?