BELIGGENHED - BELIGGENHED - BELIGGENHED

HAR DU BRUG FOR ET SYNLIGT DOMICIL TIL DIN VIRKSOMHED ?

HAR DU BRUG FOR LETTE PARKERINGSFORHOLD ?

... så får du næppe bedre placering end her i Næstveds mest trafikerede kryds.

Uanset om du kommer fra Herlufsholm Alle, fra Centrum, fra Østre Ringvej, fra Ringstedgade eller fra Storcenterområdet, så vil du med den rette skiltning få meget høj eksponering - netop her.

Ejendommen kan anvendes til alle former for liberale erhverv - såvel inden for rådgivning som kursusvirksomhed, og den er velegnet inden for salg eller sundhed, fagforeningskontor, lægehus, frikirke mv.

Bygningen er opført i solide gode materialer - oprindeligt som menighedshus. Ejendommen har de senere år har været domicil for advokatkontor og kursusvirksomhed samt rådgivningsvirksomhed.

Ejendommen rummer 289 m² i ét plan. Flere af bygningens rum er adskilt med lette vægge, og indretningen kan derfor let tilpasses individuelle behov.

For nuværende er bygningen indrettet med et stort møde- og konferencelokale med foldevæg samt kontorer/mødelokaler i forskellige størrelse. Dertil rummer bygningen to handicapvenlige toiletter, køkken med spiseplads samt arkivrum.

Grunden på 1.090 m² er udlagt som parkeringsareal, og den grønne beplantning umiddelbart ved bygningen er nem at vedligeholdelse
Sagsnummer
ERH18144
Ejendomstype
Kontor
Etageareal
289m2
Grundaral
1.090m2
Energimærke
G
Pris
2.995.000 kr.
Ejendom vist 3180 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?