116 m² erhvervslokale i Karrebæksminde

Meget sjælden mulighed for at købe erhvervslokale i Karrebæksminde.

Vel nokén af de aller bedste beliggenheder i sommerlandet, hvorfra der jvf. lokalplanen kan drives detail, café, restaurant m.v.. I mange år har her været sæsonbutik for salg af tøj til hele familien.

Her er tale om ejerlejlighed nr. 1 (hele stueplan) i det gamle pakhus, som er beliggende lige ud til kanalen og umiddelbart inden du passerer Græshoppe broen fra Sjællandssiden.

Ejerlejligheden er indrettet somét stort lokale samt ml. gang og toilet med håndvask. Ejerlejligheden er ikke istandsat og her er ikke centralvarme, men der er mulighed for at indlægge naturgas.

Deøvrige ejerlejligheder i pakhuset - nr. 2-4 - er alle beboelse og er beliggende på hhv. 1. og 2. sal.

Nærmeste nabo er fiskeforretning/-restaurant - og gaden oser af miljø med de gamle restaurerede byhuse samt restauranter og røgerier, som ligger helt ned til kanalen.

Karrebæksminde er Sydsjællands lokale ferieparadis og besøges årligt af tusindvis af gæster - både fra lokalområdet, men også turister, som vælger at tage ophold her i sommerlandet i enten sommerhus, i feriecentret, på campingpladsen måske på et hotel i Næstved, som kun ligger 10 min. kørsel herfra.
Sagsnummer
ERH18119
Ejendomstype
Butik / Detail
Etageareal
116m2
Grundaral
355m2
Pris
kr. 1.850.000
Ejendom vist 255 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?