Detailhandelslokale med mange anvendelsesmuligheder

Sjælden mulighed for stort detailhandelslokale i stueplan i Næstved By - beliggende i Kobberhjørnet.

Her er 2 min. gang til stationen, VUC / Campus, til gågaderne, til caféerne - og man er næsten nabo til ca. 400 arbejdspladser i Udlændingestyrelsen, hvor der desuden forventes et stort antal daglige besøgende. Tæt på lejemålet udvikles de kommende år, desuden 46 nye lejeboliger i en tidligere kommuneskole.

Fakta har tidligere beboet lokalet og her er klinkegulv, grundbelysning og lyse vægge.

Er indrettet med ét stort, regulært butikslokale, et lager og teknikrum. Der er desuden køkken med spiseplads samt toilet. Ejendommen er ombygget / istandsat i 2006 og fremstår i pæn stand samt med lavt varmeforbrug.

Jernbanegade 8E er beliggende på en erhvervsgade jf. lokalplanen og der er derfor mulighed for såvel butik, som restauration, liberale erhverv, serviceerhverv mm.

Der kan i tilknytning til butikker, herunder kreative erhverv eller f.eks. cykelforretninger, etableres værksteder eller lettere produktion, såfremt det ikke medfører miljøgener for omgivelserne.

Jernbanegade forbinder Næstved Station med bymidten. Her er et varieret forretningsliv bl.a. bestående af små butikker, caféer og barer.

Parkeringsmuligheder rundt om ejendommen samt i nærområdets parkeringshus. Der kan aftales indehaver / personaleparkering på ejendommens parkeringsanlæg.

Lejemålet kan også opdeles.
Sagsnummer
ERH18117
Ejendomstype
Butik / Detail
Etageareal
863m2
Energimærke
C
Leje pr. m2
450,00
Årlig leje
388.350 kr.
Ejendom vist 5713 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?