630 m² fleksibel kontor- og beboelsesejendom

F A N T A S T I S K & P R Æ S E N T A B E L ejendom med stil og format - opført i engelsk stil tilbage i 1939.

Ejendommen er beliggende på en 2.359 m² lukket grund - med høj beplantning. Indkørsel med søjler mod vejen fører ind til stor gårdsplads (med mange parkeringspladser), hvorfra der er adgang til såvel hus som den dobbelt muret garage.

Huset rummer i alt 630 etagemeter, som i dag er fordelt til både bolig og erhverv. Fremadrettet anvendelse kan jvf. ramme i kommuneplan - ændres til enten 100% beboelse, 100% erhverv - eller fortsætte uændret som blandet ejendom.

Ejendommen indrettet som følger:

Stueplan (231 m² beboelse):
Via stort overdækket indgangsparti er der adgang til entré og præsentabel hall med åben trappe til hhv. 1. sal og underetagen. Adgang til toilet og bad fra entréen. Her er 2 stuer en suite - den ene med åben pejs. Stort spisekøkken med udgang til sydvendt terrasse og udestue. 2 værelser, garderoberum samt bagtrappe.

1. sal (219 m² erhverv):
Adgangen hertil sker primært via hall i stueplan, men såfremt der er brug for en mere skarp grænse mellem bolig og erhverv, man bagtrappen anvendes - uden at skulle ind i beboelsen.
1.sal indeholder 2 store kontormiljøer (stuer), 2 kontorer/mødelokaler (soveværelser). I hver ende af 1. sal er desuden køkken samt wc, hvorfor 1. salen evt. kan opdeles i 2 selvstændige erhvervslejemål.

Underetagen (180 m²):
3 store disponible rum, stort badeværelse med sauna samt flere små disponible rum. Kælderen er tør og meget anvendelig.

Ejendommen er beliggende som nabo til Næstved Stadion, har Næstved Hallerne, Næstved Gymnasium i umiddelbar nærhed, ligesom skole på Præstøvej og i det hele tage centrum - kan nås på ganske få minutter.

Lejermålet ønskes udlejet til én lejer med mulighed for at lejer kan delvist fremleje den del som evt. ikke benyttes.

Aktuelt er 1. sal udlejet. Lejer er villig til at fraflytte med kort varsel - alternativt indgå aftale om delvis fremleje.

Ejendommen udbydes som udgangspunkt til leje, men kan også købes!
Sagsnummer
ERH18107
Ejendomstype
Kontor
Etageareal
630m2
Grundaral
2.359m2
Energimærke
D
Leje pr. m2
380,95
Årlig leje
kr. 240.000
Ejendom vist 646 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?