Blandet bolig- og erhvervsejendom tæt på alt

Søger du en rummelig ejendom med tilknyttet mulighed for at drive mindre virksomhed, kort afstand til alle dagligdagens gøremål og bylivet i Næstved, er denne ejendom muligvis denne rette for dig!

Ejendommen består af en bolig på 207 m² 1½-plan + 40 m² kælder/multirum sammenbygget med værksted og garage på hhv. 282 og 72 m². Herudover er der på den flisebelagte gårdsplads en overdækning på 49 m² og i baghaven en overdækning på samme størrelse.

Boligens areal er fordelt med 140 m² i stueplan og 67 m² i tagetagen, der er indrette som selvstændig bolig med egen indgang. Fra husets ene stue er der via trappe nedgang til 40 m² kælder/multirum.

Boligen består i stueplan af: Indgangsparti med nyt gæstetoilet, stort lyst køkken/alrum med køkken fra IKEA, 2 stuer, soveværelse, stort badeværelse, bryggers, kontor samt direkte udgang til dejlig udestue og skøn syd/vest vendt terrasse. I tagetagen er der: Køkken, bad/toilet, stue og 2 gode værelser.

Huset er fra 1972 med tilbygning af kælder/multirum og soveværelse i 1981. Det er løbende istandsat og fremstår i meget flot stand.

Boligen opvarmes med naturgas, på nær kælder/multirum og soveværelset, som opvarmes med el. I soveværelset er der desuden helt ny Samsung aircondition. I køkken, gang, badeværelse og stue er der indlagt gulvvarme.

Fra boligen er der adgang til værksted og garage på hhv. 282 og 72 m². Værksted opvarmes via samme centralvarmeanlæg som bolig. Garagen er uopvarmet. Herudover forefindes der på den flisebelagte gårdsplads en overdækning på 49 m² og i baghaven en overdækning på samme størrelse.

Værkstedet har i mange år været benyttet til smedje.

Ejendommen ligger på en grund der er 2.229 m² og har på bagsiden af boligen en stor ugeneret have, som rækker ned til Morsøvej. Desuden mulighed for indkørsel via Morsøvej.

En virkelig skøn og funktionel ejendom til den pladskrævende familie og mindre virksomhed.
Sagsnummer
ERH18049
Ejendomstype
Kombineret erhverv og bolig
Etageareal
617m2
Grundaral
2.229m2
Afkast
0%
Energimærke
E
Pris
kr. 2.700.000
Ejendom vist 1245 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?