Nyopført klargøringsværksted/lager med god synlighed

Med attraktiv placering i Rønnede industrikvarter, stor synlighed ud mod Vordingborgvej samt blot 5 minutters kørsel fra motorvej ... udbydes nybygget ejendom og udstillingsareal til leje.

Lejemålet består af 84 m² klargøringshal/lager med vognport, kontor på 16 m², udstillingsareal på ca. 560 m² samt personale/kundeparkering på ca. 170 m². Fra det store vinduesparti i salgskontoret er der godt udsyn over udstillingsarealet. Der er adgang til fælles toilet. Evt. mulighed for brug af frokoststue hos ABC Bilsyn efter nærmere aftale.

Fra forsiden af bygningen via indkørsel fra Industrivej, er der fri adgang til 6-7 kunde p-pladser.

Udstillingsarealet er ud mod Vordingborgvej afgrænset af jernkæde. Indkørsel via Industrivej kan afgrænses med jernbom.

Lejemålet, som er en tilbygning til eksisterende ejendom der benyttes af ABC Bilsyn, er aktuelt under opførelse og forventes færdig omkring november 2018. Tilbygningen beklædes med samme stålplader som eksisterende byggeri og udstillingsarealet nivelleres til omkringlæggende terrænhøjde og tilføres belægning af granitskræver.

Der er mulighed for synlig skiltning ud mod Vordingborgvej. Eksisterende lysskilt over kontorvindue kan tilpasses lejers firmanavn. Herudover vil der på ny tilbygning være mulighed for skiltning.

Lejemålet vil oplagt kunne anvendes som udsalgssted for biler, men også andre typer erhverv med behov for udstillingsareal og arbejds-/lagerhal vil være en oplagt mulighed.

Specielt for lejemålet gælder, at lejemålet ikke må benyttes som bilværksted - dog er det tilladt at yde klargøring af egne biler fra stedet.

Lejemålet forventes klar til udlejning pr. 1. december 2018.

Anført leje er for hal og kontor. Herudover betales leje for udstillingsareal.
Sagsnummer
ERH18027
Ejendomstype
Håndværk
Etageareal
100m2
Leje pr. m2
540,00
Årlig leje
kr. 54.000
Ejendom vist 3104 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?