Nyopført værksted med stor salgsplads

Flot nyopført lejemål i Rønnede industrikvarter med stor synlighed ud mod Vordingborgvej og blot 5 minutters kørsel til og fra Sydmotorvejen.

Lejemålet består af værkstedshal på 85 m² og kontor på 17 m². Herudover indgår som del af lejemålet stor belyst salgsplads afgrænset af jernkæde på 600 m² ud mod Vordingborgvej samt yderligere ca. 100 m² parkerings-/opmagasineringsareal på bagsiden ved indgang til værkstedshal.

I værkstedet er der port med adgangshøjde på 2,75 m, epoxy gulv, indlagt strøm 75 ampere og 200/400 volt, håndvask og klargjort til opsætning af kompressor.

Fra værksted adgang til kontor med stort vinduesparti ud mod salgsplads samt udgang til salgsplads, overdækket terrasse og toilet. Toilettet hører ikke til lejemålet, men stilles til rådighed af ABC Bilsyn, der benytter det som kundetoilet.

Værksted opvarmes med olie kaloriferefyr og kontor med el-radiator.

Lejemålet egner sig ideelt til udsalgssted for biler, både eller lign., hvor værksted kan bruges til klargøring, men også andre typer erhverv med behov for udstillings- eller pladskrævende udeareal samt mindre værksted/lager og kontorfacilitet er oplagt.

Specielt for lejemålet gælder, at lejemålet ikke må benyttes som bilværksted - dog er det tilladt at yde klargøring af egne biler fra stedet.

Der er mulighed for synlig skiltning ud mod Vordingborgvej dels langs vejen og dels på bygningsfacade.

Lejemålet ligger i forlængelse af værkstedbygning som huser ABC Bilsyn og Rønnede Autodele.

Den samlede leje for bygning og salgsplads er 8.500 kr. pr. måned. Bygning og salgsplads udlejes kun samlet.
Sagsnummer
ERH18027
Ejendomstype
Håndværk
Etageareal
102m2
Leje pr. m2
529,41
Årlig leje
54.000 kr.
Ejendom vist 3552 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?