Off. udbud for Faxe Kommune - købstilbud senest 30/4-2019 kl. 12:00

Markant rødstensejendom - det gamle sømandshjem - i Faxe Ladeplads udbydes til salg af Faxe Kommune. Ejendommen har gennem en årrække været anvendt til fritidsklub.

Ejendommen er opført i 1918 og har et samlet registreret erhvervsareal på 436 m² fordelt på 2 etager og tagetage samt 48 m² kælder. Den er opført med røde mursten og har småtsprossede vinduer fra 2002. Taget er af eternit.

Generelt fremstår ejendommen i rigtig pæn stand. Ud over nyere vinduer, er der bl.a. køkken fra 2002.

Ejendommen vil oplagt kunne indrettes til beboelseslejligheder. Alternativt kan ejendommens fremtidige anvendelse tænkes ind som erhvervsmæssig anvendelse i tilknytning til dens umiddelbare placering langs havn og kystområde.

Beliggenheden er markant som hovedgadens sidste hus inden skovbrynet og med havnen som genbo.

Der er i 2017 udarbejdet en helhedsplan for Faxe Kommune, hvoraf det bl.a. fremgår, at der arbejdes videre med ønsket om en promenade, der forbinder den sydlige del af byen med havnen samt ønsket om etablering af flere rekreative faciliteter knyttet til vandet.

Ejendommen udbydes efter reglerne om offentligt udbud, jf. Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens faste ejendomme.

Kommunen forbeholder sig ret til frit at vælge mellem de indkomne tilbud og til at forkaste dem alle.

Ejendommen udbydes uden en mindstepris. Købstilbud skal afgives på tilbudsformular, som er en del af udbudsmaterialet. Købstilbuddet skal ledsages af konkrete oplysninger om påtænkt anvendelse.

Faxe Kommune forbeholder sig ret til at lade tinglyse deklaration om at f.eks. ombygning af institutioner til boliger eller lignende skal være påbegyndt senest 2 år efter overtagelsen, og såfremt dette ikke sker kan kommunen kræve ejendommen tilbageskødet til kommunen til samme pris, som den er solgt for.

Købstilbuddet skal være ErhvervsMægler Næstved i hænde senest mandag den 30/4-2019 kl. 12:00.

Salgsopstillingen er kun en del af det samlede udbudsmateriale. Interesserede opfordres til at rekvirere det samlede materiale hos ErhvervsMægler Næstved.
Sagsnummer
ERH18010
Ejendomstype
Kombineret erhverv og bolig
Etageareal
436m2
Grundaral
668m2
Afkast
-596,73%
Energimærke
C
Pris
kr. 0
Ejendom vist 1403 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?