874 m² værksted/lager/kontor

Ejendommen som her udbydes til salg, udgør en udstykning fra eksisterende matr.nr. 4c Borup By, Rønnebæk, som har et grundareal på 5.663 m² og består af 2 bygninger hhv. Elektrikervænget 1A og 1B (bygning 1) samt Elektrikervænget 2A og 2B (bygning 2).

Udstykningen udgør ifølge foreløbigt målerblad et areal på 2.485 m² samt den på grunden beliggende bygning 2, Elektrikervænget 2A og 2B.

Ejendommen er opført i 1988, facaden er beklædt med stålplader og tag i bølgeeternit. Opvarmes med naturgas.

Ejendommen består af 2 sammenbyggede længer med et samlet areal på 874 m². Aktuelt er den opdelt i to enheder, men kan let opdeles i flere eller sammenlægges til én. Her af værkstedhaller, kontorfaciliteter, køkken, toilet/bad m.m. samt 3 porte. Desuden er der støbt gulv med isolering. Området ud for nr. 2A er indhegnet og foran bygningen er der etableret kørefast belægning.

Ejendommen fremstår generelt i rigtig pæn og velholdt stand. Tag, facadebeklædning og vinduer er udskiftet for ca. 2 år siden.

Ejendommen er fri for lejemål med udgangen af december 2018, med undtagelse af den bagerste del af nr. 2B, som er udlejet til møbelsnedker. Lejer ønsker for så vidt muligt at blive i ejendommen.

Med en beliggenhed i Stenstrup erhvervsområde i den sydlige udkant af Næstved by, er der gode tilkørselsmuligheder direkte via Vordingborgvej og omfartsvejen Ring Syd.
Sagsnummer
ERH18002
Ejendomstype
Håndværk
Etageareal
874m2
Grundaral
2.485m2
Pris
kr. 2.450.000
Ejendom vist 307 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?