Centralt i Haslev By 732 m² kontor, lager og værksted

Meget flot erhvervslejemål med fin beliggenhed centralt i Haslev. Består af et større kontorafdeling, samt showroom, værksted og lidt lager.

Kontoret er på i alt 222 m² og har flotte klinke-/træparketgulve, hvide vægge og store vinduespartier, som sikre et lyst og indbydende kontormiljø.

I stueplan er det indrettet med 2 kontorer, et åbent kontor i forlængelse af entré samt toilet og garderobe. Mellem de 2 kontorer er der foldevæg, som sikre fleksibel udnyttelse af rummene. Fra stuen er der adgang via trappe til 1. sal, som er indrettet med 4 kontorer, et åbent kontor i forbindelse med repos samt køkken og teknikrum. Indretningen er med lette vægge som muliggør nem ændring af indretning.

Ud mod Vestergade findes desuden showroom på 150 m² , med elektrisk port mod baggård. Lejemålet har desuden et autoværksted med to porte, lager og omklædning/bad (lejemålet har tidligere været anvendt til bilsalg/autoværksted)

Fra lejemålet er der kort afstand til handelsgaden Jernbanegade samt mindre end 5 minutters gang til togstationen, hvorfra der er tog til København og Næstved. Med den kommende direkte regionalforbindelse og elektrificering af strækningen mellem Haslev og København vil rejsetiden på i dag 59 minutter blive reduceret til blot 38 minutter.

Lejemålet er ledigt og indflytningsklart og kan f.eks. benyttes til webshop med showroom, fitness eller liberalt erhverv.

Det er muligt at dele lejemålet op.

Absolut et flot og indbydende erhvervslejemål - bør ses!
Sagsnummer
ERH17152
Ejendomstype
Kontor / lager
Etageareal
718m2
Leje pr. m2
233,98
Årlig leje
168.000 kr.
Ejendom vist 3563 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?