Butik/værksted med attraktiv placering i bymidten

Her udbydes ejendom til brug for detailhandel med stor synlighed centralt i Næstved bymidte. Direkte adgang til parkering og nærmeste nabobutik, tøjbutikken Mister.

Ejendommen - som er en erhvervsejerlejlighed - er på 396 m² i stueplan og har 65 m² kælder. Ejendommen er i dag indrettet med 200 m² butiksareal og 196 m² lager/værksted. I butiksdelen er der personalerum med køkkenfaciliteter, mens toilet findes bagerst i lager/værksted.

Butikslokalet har stor vinduesfacade og 2 indgange. Til lageret er der 2 hejseporte - begge med en bredde og højde på 320x220 cm. Ind mod butikken fra lageret, er der dobbelt dør, som gør det nemt ind- og udføre selv større udsalgsvarer til butikslokalet.

Ejendommen fremstår i pæn og velholdt stand. Vinduerne er skiftet inden for de seneste år, ligesom brandmur mod Dania parkeringen er blevet efterisoleret.

Både butiksdel og lager/værksted udgør regulære rum, som let vil kunne indrettes evt. sammenlægges ved behov for større butiksareal.

Ejendommen er opført i 1967 med til-/ombygning i 1982. Ydervæggene er gule mursten og tagkonstruktion built-up tag med tagpap beklædning.

Ejendommen har i en menneskealder frem til udgangen af 2017 huset butikken Gør det selv marked. Butikslokalet er aktuelt midlertidig udlejet til Idemøbler frem til udgangen af august 2018.

En meget attraktiv ejendom med god og synlig placering, som ligger i område, der af Næstved Kommune er udset til spændende byudviklingsområde med byfortætning og boligbygning.

Kan alternativt lejes med evt. forkøbsret!
Sagsnummer
ERH17125
Ejendomstype
Butik / Detail
Etageareal
396m2
Grundaral
461m2
Energimærke
F
Pris
kr. 3.250.000
Ejendom vist 4131 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?