Fuldt udlejet erhvervsejendom med potentiale

Ejendommen har med sin beliggenhed op til Dania pladsen en central og meget synlig placering i Næstved midtby.

Ejendommen er på 396 m² i stueplan og har 65 m² kælder. Ejendommen er indrettet med stor lys butiksdel, lager og kontor.

Butikslokalet har stor vinduesfacade og 2 indgange. Til lageret er der 2 hejseporte - begge med en bredde på 3,2 m. Ind mod butikken fra lageret, er der dobbelt dør, som gør det nemt at ind- og udføre selv større udsalgsvarer til butikslokalet.

Ejendommen fremstår i pæn og velholdt stand. Vinduerne er skiftet inden for de seneste år, brandmur mod Dania parkeringen er blevet efterisoleret og i 2019 er der indlagt fjernvarme.

Ejendommen er opført i 1967 med til-/ombygning i 1982. Ydervæggene er gule mursten og tagkonstruktion built-up tag med tagpap.

Ejendommen har i en menneskealder frem til udgangen af 2017 huset butikken Gør det selv marked. Fra 1. juli 2019 er ejendommen udlejet til Røde Kors med 3 års uopsigelighed fra lejers side.

En attraktiv ejendom med god og synlig placering, som ligger i et område, der af Næstved Kommune er udset til spændende byudviklingsområde med byfortætning og boligbygning.
Sagsnummer
ERH17125
Ejendomstype
Andet
Etageareal
396m2
Grundaral
461m2
Energimærke
F
Pris
3.250.000 kr.
Ejendom vist 6266 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?