Salg - kontor - show-room - produktion/lager

750 m² kontor og show-rooms i stueplan samt 750 m² lager- og produktionslokaler i underetagen.

Ejendommen er oprindeligt anvendt til grafisk produktion og lager i underetagen med tilhørende salg, show-rooms samt personalefaciliteter i stueplan.

Logistisk fungerer ejendommen rigtig godt. Niveaufri adgang i stueplan til lyse opholdsrum - opdelt i større og mindre lokaler, som nemt kan ændres via lette vægge. Her er rigtig pæne personalefaciliteter i form af kantine og toiletforhold.

Underetagen er et kapitel for sig selv. Her er solide støbte gulve (her har tidligere stået tunge trykkerimaskiner). Her er god loftshøjde - ca. 3 meter. 750 ampere strøm. Effektivt ventilationssystem m.v.. Desuden er der naturligvis adgang til underetagen direkte fra stueplan - ligesom her er to porte. Én med adang fra kørerampen og én fra gårdspladsen bag ejendommen. Desuden forefindes en tredje mindre port, som via læsserampe i ca. 1½ meters højde giver adgang til stueplan.

Ejendommen er beliggende på en 1.462 m² stor grund i et mindre erhvervsområde i den sydlige del af Næstved. Via god skiltning kan der opnåes synlighed fra Vordingborgvej.

Arbejdet med den sidste etape af den nye omfartsvej er netop påbegyndt - og vil give helt fantastiske til- og frakørselsmuligheder til ejendommen...

Her er desuden gode parkeringsforhold - både foran og bagved ejendommen.

En ejendom som fortjener en ny driftig virksomhed.

Ejendommen kan evt. opdeles i mindre lejemål - ligesom ejendommen også kan lejes !


Sagsnummer
ERH16193
Ejendomstype
Industri / Logistik
Etageareal
1.532m2
Grundaral
1.462m2
Pris
kr. 3.995.000
Ejendom vist 4629 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?