Moderne kontorejendom med højloftet lager.

I det attraktive Næstved Nord - ca. 10 min. kørsel fra motorvejen og med togforbindelsen Næstved Nord i baghaven - er denne særdeleres attraktive kontorejendom beliggende på en 2.478 m² nem anlagt grund.

Ejendommen er opført i 2009 i moderne arkitektur. Her er 3 længer omkring præsentabelt gårdmiljø og indgangsparti. Omkring gården er der højpartier så der strømmer dagslys en masse ind i kontorlokalerne. Taget er med ensidig taghældning og beklædt med listepap. Tagrender og nedløbsrør i zink. Murværk i smukke rød/gule nuancer.

Her er flisebelagt parkeringsplads med plads til 12-14 biler. Dejlig terrasse som der er adgang til direkte fra køkkenet. Stor grund, som giver mulighed for større udvidelse/tilbygning, idet ejendommen kan med bebygges med op til 50% jvf. gældende lokalplan.

Kontorbygningen rummer i alt 325 m² i ét plan. Her er skråloft beklædt med træbeton, hvide vægge, paneler og dører. Naturligvis it-kabling, mekaniskventilation og gulvvarme overalt. - Indretningen er flexibel og indeholder idag både storrumskontorer samt flere mindre kontorer tillige med åbne opholdsarealer, 3 toiletter - det ene med bruseniche, omklædning, kopirum og køkken med spiseplads og direkte udgang til terrassen.

Den højloftede lagerbygning er opført i 2016. Her er støbt gulv og isolering i vægge og lofter. Her er varmepumpe til opvarmning. Adgang via 2 dører og stor port samt loftslys.

En gennemført ejendom som er specielt velegnet til handels-/internetvirksomhed, idet her både er salgs- og administrationsarealer, møderum, mulighed for showrooms samt stort højloftet lager.

Ejendommen er ligeledes meget anvendelig som domicil for håndværksvirksomhed, som har brug for gode administrationsfaciliteter og lager/værksted.

Endeligt vil ejendommen også være andvendelig til alle former for liberale erhverv, hvor lagerbygningen nemt vil kunne udlejes til andre brugere.

Slutteligt bør det også nævnes, at ejendommen kan anvendes til flere brugere og at sælger meget gerne bliver boende i en del af ejendommen som supplement til sælgers nye salgskontor i København.
Sagsnummer
ERH16106
Ejendomstype
Kontor
Etageareal
530m2
Grundaral
2.478m2
Energimærke
C
Pris
kr. 4.995.000
Ejendom vist 2526 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?