Moderne kontorejendom med højloftet lager.

I det attraktive Næstved Nord - ca. 10 min. kørsel fra motorvejen og med togforbindelsen Næstved Nord i baghaven - er denne særdeles attraktive kontor ejendom beliggende på en 2.478 m² nem anlagt grund.

Ejendommen er opført i 2009 i moderne arkitektur. Her er 3 længer omkring præsentabel gård miljø og indgangsparti. Omkring gården er der høj partier så der strømmer dagslys ind i kontor lokalerne. Taget er med ensidig taghældning og beklædt med liste pap. Tagrender og nedløbsrør i zink. Murværk i smukke rød/gule nuancer.

Her er flise belagt parkeringsplads med plads til 12-14 biler. Dejlig terrasse som der er adgang til direkte fra køkkenet. Stor grund, som giver mulighed for større udvidelse/tilbygning, idet ejendommen kan med bebygges med op til 50% jvf. gældende lokalplan.

Kontor bygningen rummer i alt 325 m² i ét plan. Her er skråloft beklædt med træbeton (god akkustik), hvide vægge, paneler og døre. Naturligvis it-kabling, mekanisk ventilation og gulvvarme overalt. - Indretningen er fleksibel og indeholder i dag både storrumskontorer samt flere mindre kontorer tillige med åbne opholdsarealer, 3 toiletter - det ene med bruseniche, omklædning, kopirum og køkken med spiseplads og direkte udgang til terrassen.

Den højloftede lagerbygning er opført i 2016. Her er støbt gulv og isolering i vægge og lofter. Her er varmepumpe til opvarmning. Adgang via 2 døre og stor port samt loftslys.

En gennemført ejendom som er specielt velegnet til handels-/internetvirksomhed, idet her både er salgs- og administrationsarealer, møderum, mulighed for showrooms samt stort højloftet lager.

Ejendommen er ligeledes meget anvendelig som domicil for håndværksvirksomhed, som har brug for gode administrationsfaciliteter og lager/værksted.

Endeligt vil ejendommen også være anvendelig til alle former for liberale erhverv, hvor lagerbygningen nemt vil kunne udlejes til andre brugere.

Slutteligt bør det nævnes, at ejendommen kan anvendes til flere brugere. P.t. er ejendommen - for uden ejers eget brug - udlejet til 2 eksterne lejere, som gerne fortsætter deres lejemål ved ejerskifte.
Sagsnummer
ERH16106
Ejendomstype
Kontor
Etageareal
530m2
Grundaral
2.478m2
Energimærke
C
Pris
kr. 3.995.000
Ejendom vist 2881 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?