Udlejet institutionsejendom

Ejendommen har de sidste ca. 10 år været udlejet til privat institution, og er stadig registeret som sådan - med 11 boligenheder og et større fællesareal - bestående af stort køkken, opholdsstue, toiletter, baderum m.v.

Pr. 01.07.2016 er ejendommen udlejet til Næstved Kommune på en 5-årig lejekontrakt med mulighed for opsigelse med 6 måneders varsel - efter 3 år. Ejendommen anvendes til midlertidige boliger til flygtninge.

Når lejeaftalen ophører, skal ejendommen tilbageleveres i samme stand som ved ikrafttrædelse af lejekontrakten. Ejendommen fremtræder i pæn stand - men ikke nyistandsat ved ikrafttrædelse.


Ejendommen er opført i 1925 - og er løbende vedligeholdt og moderniseret. Her er gulpudsede facader, sprossevinduer med termoglas, rødt tegltag, tagrender og nedløbsrør i zink. Elevator og nyere naturgasanlæg (ca. 3 år gammelt).

Her er 11 opholdsrum/boliger - ikke med adgang til eget toilet/bad, men der er mange toiletter/baderum fordelt i ejendommen. - Midt i stueplan er stort køkken med nyere inventar og hvidevarer, ligesom her er dejlig opholdsstue.

Grunden er på 2.860 m², som er udnyttet med bl.a. asfalteret parkeringsareal, havepavillon samt græsplæne.


En sjældent udbudt ejendom, som der kan investeres i ud fra forskellige vinkler - f.eks. fortsat udlejning til samme brug, domicilejendom, anvendelse til skole/institution, ungdomsboliger eller projektudvikling/ombygning til liebhaverboliger.
Sagsnummer
ERH16034
Ejendomstype
Investeringsejendom
Etageareal
695m2
Grundaral
2.860m2
Energimærke
G
Pris
4.500.000 kr.
Ejendom vist 9618 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?