Byejendom med 3 lejemål

Meget charmerede byejendom med 3 lejemål.

Ejendommene er idag indrettet med 2 beboelseslejligheder på hver 74 m² - én på 1. sal og én på 2. sal. - Begge med lille altan mod vest.

Der er erhverv i den høje stueplan og høje kælder - alt 134 m², som idag anvendes til salg af tøj i stueplan og frisørsalon i den høje kælder. Erhvervslokalet bliver anvendt af sælger, men kan frigives til køber ved et salg.

Jvf. den nye lokalplan for Bymidten er der - som noget helt nyt - mulighed for beboelse i stueplan i netop Vinhusgade. - Dvs. der er planmæssigt mulighed for at konvertere erhvervslejemålet til beboelse.

Erhvervslejemålet består et ét stort lokale i stueplan med udgang til et helt fantastisk lille gårdhavemiljø. Underetagen, som der er nedgang til direkte fra stueplan indeholder flere mindre rum samt toilet.

Der vedhæftes indretningsforslag til køkken/alrum/stue i erhvervslejemålets stueplan - blot som inspiration.

Der vil også - under de rette omstændigheder - være mulighed for at udstykke ejendommen i 3 ejerlejligheder. Specielt henvises der til rapport fra udvalg om ejerlejligheder fra marts 2018 - nedsat af erhvervsministeren, hvor det anbefales at netop denne type ejendom fremover vil kunne opdeles i ejerlejligheder. Se uddrag af rapporten andet sted i nærværende salgsopstilling.
Sagsnummer
ERH16004
Ejendomstype
Kombineret erhverv og bolig
Etageareal
282m2
Grundaral
134m2
Afkast
6,74%
Energimærke
D
Pris
kr. 2.750.000
Ejendom vist 1242 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?