3.000 domicilejendom - til lager eller f.eks.webshop med showroom

Virkelig velholdt og velindrettet erhvervsejendom på knapt 3.000 m² - beliggende i Hyllinge - ca. 15 km. fra centrum.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1978 - og er løbende om- og tilbygget - senest i 1995.

Lokalerne, som vender ud mod gaden, egner sig til butik, kontor eller webshop med showroom. Her er tidligere lavet keramik m.v.. - Dette er den ældste del af ejendommen - og denne er opført i betonelementer.

Næste step i ejendommen er det meget store - søjlefrie lagerrum - med over 5 meter til loftet. Der er 2 opvarmede sektioner - adskilt med brand-/rulledører. - Her er indskudt dæk med bl.a. toiletter samt stort personalekøkken. - Fra denne bygning er der direkte adgang til hhv. det uopvarmede lager på ca. 300 m², som har yderligere 1 meters loftshøjde - altså mere end 6 meter til loft - samt adgang til kontor-/møde-/showrooms, som er opført i 2 fulde plan - det øverste plan med skråloft. - Her er 2 store kontorer - det ene med køkkenafsnit og trappe til det nederste plan samt et mindre hjørnekontor. - I det nederste plan er der klinikegulv og her er 2 store showrooms med udgang til terræn.

De nyere lagerfaciliteter er opført med facader i vedligeholdelsesfri fuldmalede stålplader. Kontorbygningen er opført i teglsten. Alle udearealer er belagt med SF-sten - både p-pladsen foran ejendommen, men også den lange indkørsel, som fører om bag ejendommen, hvor der nemt og ugenert kan opbevares varer og andet gods.

Det skal desuden bemærkes, at der - trods ejendommens størrelse og karakter - er flere vinduer, dels i loftet men også i facaden mod mark og øvrige udearealer.

For virksomhedsejeren, som ønsker i bo i nærheden - kan der tilbydes køb af naboejendommen, som er et classisk 185 m² stort Olsen hus - opført i mocca-farvede sten tilbage i 1980. - Beboelsen er p.t. ikke udbud særskilt til salg.

Dette er en ejendom, hvor man får utroligt meget for pengene - og som absolut er en besigtigelse værd....
Sagsnummer
ERH14115
Ejendomstype
Industri / Logistik
Etageareal
2.814m2
Grundaral
12.923m2
Leje pr. m2
170,58
Årlig leje
480.000 kr.
Ejendom vist 8207 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?