3.000 m² domicilejendom

Virkelig velholdt og velindrettet erhvervsejendom på knapt 3.000 m² - beliggende i Hyllinge - et mindre bysamfund i Næstved Kommune - ca. 15 km. fra centrum.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1978 - og er løbende om- og tilbygget - senest i 1995.

Lokalerne, som vender ud mod gaden, egner sig til butik, kontor eller webshop med showroom. Her er tidligere lavet keramik m.v.. - Dette er den ældste del af ejendommen - og denne er opført i betonelemener.

Næste step i ejendommen er det meget store - søjlefrie lagerrum - med over 5 meter til loftet. Der er 2 opvarmede sektioner - adskilt med brand-/rulledører. - Her er indskudt dæk med bl.a. toiletter samt stort personalekøkken. - Fra denne bygning er der direkte adgang til hhv. det uopvarmede lager på ca. 300 m², som har yderligere 1 meters loftshøjde - altså mere end 6 meter til loft - samt adgang til kontor-/møde-/showrooms, som er opført i 2 fulde plan - det øverste plan med skråloft. - Her er 2 store kontorer - det ene med køkkenafsnit og trappe til det nederste plan samt et mindre hjørnekontor. - I det nederste plan er der klinikegulv og her er 2 store showrooms med udgang til terræn.

De nyere lagerfaciliteter er opført med facader i vedligeholdelsesfri fuldmalede stålplader. Kontorbygningen er opført i teglsten. Alle udearealer er belagt med SF-sten - både p-pladsen foran ejendommen, men også den lange indkørsel, som fører om bag ejendommen, hvor der nemt og ugenert kan opbevares varer og andet gods.

Det skal desuden bemærkes, at der - trods ejendommens størrelse og karakter - er flere vinduer, dels i loftet men også i facaden mod mark og øvrige udearealer.

For virksomhedsejeren, som ønsker i bo i nærheden - kan der tilbydes køb af naboejendommen, som er et classisk 185 m² stort Olsen hus - opført i mocca-farvede sten tilbage i 1980. - Beboelsen er p.t. ikke udbud særskilt til salg.

Dette er en ejendom, hvor man får utroligt meget for pengene - og som absolut er en besigtigelse værd....
Sagsnummer
ERH10096
Ejendomstype
Industri / Logistik
Etageareal
2.926m2
Grundaral
12.923m2
Pris
3.950.000 kr.
Ejendom vist 12639 gange

Kontakt mægler

Har du spørgsmål til denne ejendom, eller vil du bestille en fremvisning ?