Her kan du finde nyheder om ErhvervsMægler Næstved

Vi skaber merværdi for vores kunder - via stort lokalkendskab, netværk, tillid og høj faglighed.

Maj 2020 - Rejsegilde for Blok 4 i Rebslagergården - Østergade

Så er Rebslagergården næsten færdigbygget. Fredag den 1.5.20 blev der holdt rejsegilde for den fjerde og sidste blok. BoligMægler Næstved står for salg og udlejning af de eksklusive lejligheder, der er beliggende lige midt i Næstved.

Læs mere om projektet her https://www.rebslagergaarden.dk/ og find priser på såvel køb som leje under fanen "Boligvælger".

Hilsen fra ErhvervsMægler Næstved - Corona

Kære kunde og forretningsforbindelse.

 

Coronavirus lukker ned for en stor del af vort samfund. Hos ErhvervsMægler Næstved følger vi nøje myndighedernes anbefalinger og anvisninger, hvorfor vi ikke opsøger fysisk mødeaktivitet med vores kunder.

 

MEN VI HAR IKKE LUKKET.

 

Få medarbejdere er på kontoret, mens flest arbejder hjemmefra. Vi er til rådighed for vores kunder via telefon, mail, virtuelt møde m.v..

 

Har du en igangværende sag hos os – så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål og vær ikke i tvivl om, at alle potentielle købere og lejere naturligvis får den bedst mulige service og svar på spørgsmål.

 

Har du en ny opgave, som du ønsker en dialog om – så tøv ej heller med at kontakte os, idet vi jo med fordel kan lave de indledende øvelser nu – så vi er klar til at igangsætte, når samfundet for alvor lukker op igen.

 

Pas på dig selv, dine kære og vores fælles omgivelser.

Januar 2020 - Solidt boligmarked i Næstved

Daglig Leder i BoligMægler Næstved er i Sjællandske med kommentarer til det lokale boligmarked, samt hvad der er efterspørgsel på.

November 2019 - Nye bannere

Så er der kommet nye bannere med nye fotos af mæglerne i Bolig- og ErhvervsMægler Næstved.

November 2019 - Jakob Duemose i Sjællandske med Næstved dyreste grund

En meget spændende mulighed på Fjordvange. Liebhaveri i særklasse. Jakob uddyber grundens historik og skitserer muligheder.

Læs mere om grunden på BoligMægler Næstveds hjemmeside:https://www.boligmaegler.com/sag.aspx?Sagsnr=BO19189

Oktober 2019 - Vi må ikke spænde ben for os selv!

Jakob Duemose er i Sjællandske med et læserbrev, der peger på vigtigheden i at placere en ny svømmehal på Næstved Havn i forhold til udviklingen af Næstved Bymidte. Ved et byrådsmøde i oktober træf politikerne dog beslutning om at placerer ny svømmehal i Stenlængegårdskvarteret. Læs mere om svømmehaller i Næstved Kommune her: https://www.naestved.dk/Borger/KulturOgFritid/Udviklingsinitiativer/Vandkulturhus.aspx

September 2019 Næstved ligger nr. 41 i DIs erhvervsklimaundersøgelse

Næstved flytter sig markant i årets erhvervsklima-undersøgelse fra DI. Tillykke til Næstved Kommune og hele det lokale erhvervsliv med fremgangen. Læs mere om undersøgelsen her: https://www.danskindustri.dk/le/Naestved

September 2019 Stenlængegård - tæt på motorvej, Bymidte og Storcenter

Næstved Kommune spiller ud med en storstilet plan for 820 nye boliger ved Stenlængegård i Næstved Nord. Sjællandske har spurgt Jakob Duemose om hans mening og Jakob kan sagtens se potentialet i planforslaget samt pointen i at udvide Næstved i lige netop dette område.

Du kan læse mere her:https://sn.dk/Naestved/Vild-vision-om-ny-bydel-med-hotel-og-indkoebscenter/artikel/869065

August 2019 - Stafet for livet - Næstved

Erhvervs- og BoligMægler Næstved har været sponsor til Stafet For livet i Næstved. Læs mere om Stafet for livet her: https://www.stafetforlivet.dk/

 

 

   

 

Juni 2019 - Team Rynkeby foran Toldbodgade 4

Forrige lørdag var Team Rynkeby på turne rundt i Næstved for at besøge guldsponsorerne. De lagde også vejen forbi Toldbodgade 4. Allan og Team Rynkeby er næsten klar til at køre til Paris. Vi vinker farvel på fredag den 28.juni kl.17.00- 18.00 på Axeltorv. Læs mere om Team Rynkeby her: https://team-rynkeby.dk/teams-1/tr-storstroem.aspx

Maj 2019 - ErhvervsMægler Næstved er flyttet på 1.sal i det gamle Havnekontor

Så er sidste etape af renoveringen af vores domicil - det gamle Havnekontor - færdig. Vi er derfor flyttet på 1. sal og glæder os til at byde kunder, samarbejdspartnere og venner af huset velkommen ovenpå.

BoligMægler Næstved sidder stadigvæk i stueetagen og er, som altid, klar til at tage imod boligkøbere og -sælgere i Næstved og omegn.

Marts 2019 - Magasin på gaden - Ejendomsmarkedet i Næstved

I samarbejde med lokale virksomheder m.fl. har vi udgivet et magasin omkring ejendomsmarkedet i Næstved. Du finder det her:https://epaper.dk/impetusgruppen/boligmægler-næstved-2019/

I magasinet finder du inspiration til at handle, opleve, søge rådgivning, videreuddanne dig mm lokalt i Næstved Kommune.

Februar 2019 - Bike for børnene - Allan kører derud af med Team Rynkeby

Den 23. Februar er dagen hvor Team Rynkeby og Fitness World afholder Danmarks største bike-event. Du kan læse mere om begivenheden her:https://team-rynkeby.dk/teams-1/tr-storstroem/fitness-world-og-team-rynkeby-laver-danmarks-stoerste-bike-event-.aspx?Action=1&PID=1122

Allan er selvfølgeligt i sadlen og knokler derudaf. I alt 6 timer har ErhvervsMægler Næstved holdt gang i cyklen!

Februar 2019 - Vi bygger om på 1.salen i Toldbodgade 4

Hele 1.salen får en overhaling og en gang i det tidlige forår, er vi klar til at løfte sløret for hvad det skal bruges til.

Januar 2019 - Besøg af Næstved Kommunes Byrødder og administrationen onsdag den 30.januar 2019

Stort tak til Næstved Kommunes Byrødder, samt direktion og administration for at komme forbi Toldbodgade 4. Dejligt at I ville høre om vores virksomhed samt få vores input til den kommende erhvervsstrategi.

En livlig aften med konstruktiv og udbytterig dialog omkring Næstveds fremtid.

December 2018 - ErhvervsMægler Næstved er med i Næstved Boldklubs profilavis 2018

Vi er glade for at kunne medvirke til en spændende avis, med mange gode artikler om både Næstved Boldklub og lokale sponsorer / virksomheder. Du kan læse mere på side 18:

http://www.e-pages.dk/sn/1828

 

 

I 2019 er ErhvervsMægler Næstved guldsponsor på Team Rynkeby!

Allan Simonsen kører til Paris til sommer. Du kan læse mere om Team Rynkeby her:https://team-rynkeby.dk/

September 2018 - Stærkt team hos ErhvervsMægler Næstved - nu er vi tre!

Pr. 1. september 2018 har ErhvervsMægler Næstved udvidet medarbejderstaben med Mette Østergaard.

Mette Østergaard starter som Erhvervsrådgiver og påbegynder i september uddannelsen til Diplom Valuar. Mette Østergaard bliver desuden ansvarlig for markedsføringsdelen i ErhvervsmæglerNæstved.

Du kan læse mere om Mette Østergaard her: https://sn.dk/Naestved/Otte-aar-i-erhvervslivets-tjeneste/artikel/768838

 

 

 

Juni 2017 - Reception for Annelise Petersen

Efter 32 år som ejendomsmægler i Næstved – heraf de sidste 20 år udelukkende som erhvervsmægler – og de sidste 7 år hos ErhvervsMægler Næstved, har Annelise Petersen valgt at gå på pension.

Annelise har officielt sidste arbejdsdag d. 30. juni 2017, men holder ferie i sit andet hjemland – Italien – 14 dage forinden.

Derfor vil det glæde os at se familie, venner, kunder og forretningsforbindelser til uformel reception hos ErhvervsMægler Næstved, Toldbodgade 4, fredag d. 9. juni 2017 fra 13-16.

 

Se annoncen her

Marts 2017 - Erhvervsmægler søges

 

KARRIEREMULIGHED 

Om du er færdiguddannet mægler, er godt på vej – eller har en anden relevant baggrund – er ikke afgørende.

Afgørende er derimod, at du er: ambitiøs / hårdtarbejdende / teamspiller / forhandlingsvant / ”net-værker” og har evne og lyst til ny viden.

Vi stiller store krav, men for den rigtige – er her en mulighed for job og karriere – uden loft !

Vi bor og arbejder sammen med vores kollegaer i BoligMægler Næstved, som sælger boliger, men også boligprojekter, som du er med til at udvikle.

Løn og vilkår efter kvalifikationer. Flexible arbejdstider, som sjældent omfatter weekendarbejde for erhvervsmægleren.

 

 

 

 

 

 

OM OS

ErhvervsMægler Næstved er en markant aktør inden for sit felt i Næstved- og de omkringliggende kommuner. Vi arbejder med vurdering, salg, udlejning, rådgivning og udvikling af alle typer fast ejendom, som er målrettet mod erhvervslivet og ejendomsinvestorer.

Vi bor i nyrenoverede lokaler med gode p-forhold og gå-afstand til centrum – et spejlbillede af vores værdi om høj kvalitet, i alt hvad vi laver.

Vi skaber merværdi for vores kunder via stort lokalkendskab, netværk, tillid og høj faglighed.

 

KONTAKT

Arbejder du på samme måde som os, så har du nu muligheden for at blive en del af vores team. Du er velkommen til at kontakte Jakob Duemose på telefon 20 28 80 52 eller sende din ansøgning til: jd@erhvervsmaegler.com – ansøgningerne behandles løbende, dog senest d. 31.03.2017.

 

 

Februar 2015 - Nyt liv til flotte gamle bygninger ved havnen

Både det tidligere havnekontor og Det Gule Pakhus er blevet renoveret og fremstår nu som flotte ikoniske bygninger ved havnen.

Da BoligMægler og ErhvervsMægler Næstved i 2013 overtog havnekontoret, gennemgik huset en større ombygning i stueetagen. Nu har kælderen også fået den store tur. Samtidig er bygningen blevet renoveret udvendig, og der er etableret et flot brostensbelagt parkeringsareal. I det hele taget er ombygning og renovering sket med nænsom hånd og stor respekt for bygningens oprindelige udseende og detaljer.

”Jeg ved godt, at man skal være ydmyg, men vi kan altså ikke skjule vores stolthed over resultatet af den gennemgribende renovering, vi har foretaget”, siger indehaver Jakob Duemose. ”Vi synes, at vi har fået et rigtig flot hus og omgivelser, som er med til at løfte hele miljøet ved havnen og Susåen. Det er vigtigt for os, og vi er meget glade for, at vi på den måde er med til at skabe en endnu mere attraktiv bymidte”.

Lige ovre på den anden side af Havnegade ligger Det Gule Pakhus, som også har været igennem en stor ombygning og istandsættelse. Tidligere har bygningen blandt andet huset erhvervs- og turistkontor, men i dag er den indrettet med 9 flotte lejligheder med udsigt over havnen og til dels den fritlagte Suså.

Det er Henrik Lundby, der har været bygherre og initiativtager til den omfattende renovering.

”For mig har det været vigtigt at bevare Det Gule Pakhus’ historie og sjæl, og derfor er renoveringen sket med respekt for bygningens oprindelige udseende. Og det synes jeg, er lykkedes rigtig godt”, udtaler Henrik Lundby.

De attraktive lejligheder fremstår med synlige bjælker og flotte håndværksmæssige detaljer. Af de i alt 9 lejligheder er de 8 allerede solgt/udlejet.

”Hvad enten man vil købe den sidste ledige lejlighed i Det Gule Pakhus eller er nysgerrig efter at se resultatet af renoveringen i det gamle havnekontor, er man meget velkommen til at kigge forbi”, siger Jakob Duemose og tilføjer afslutningsvis: ”Vi er jo vant at fremvise boliger og ejendomme…”.

Yderligere oplysninger: Jakob Duemose, indehaver af BoligMægler og ErhvervsMægler Næstved, tlf. 20 28 80 52.

Erhverv:

Jakob Duemose
Erhvervsmægler Valuar/MDE Indehaver
Mette Østergaard
Erhvervsrådgiver Finansøkonom Stud.DiplomValuar
Susanne Laulund
Sagsbehandler

Bolig:

Kim D. Larsen
Ejendomsmægler, Daglig leder, MDE
Susanne Madsen
Ejendomsmægler & valuar, MDE
Anette Vestergaard
Sagsbehandler
Claus Rasmussen
Sagsbehandler